Ѕhрërthím I Madh Ndodhi Në Vendin Tone / 12 Persona Të …

LAJME

Ѕhрërthím I Madh Ndodhi Në Vendin Tone / 12 Persona Të …

Ѕhрërthím I Madh Ndodhi Në Vendin Tone / 12 Persona Të …

12 persona kanë mbetur të lënduar pas një shpërthími që ka ndodhur sot në një objekt i cili gjendet në rrugën Prishtinë-Ferizaj. Personat e lënduar janë dërguar për trajtim mjekësor në Qendrën Emergjente në Prishtinë. shkruan GazetaFlash24.

Në këtë objekt ka shpër thyer një bombolë gazi duke shkak tuar edhe d ëme materiale. Në vendngjarje kanë dalë zjarrfíkësit si dhe të gjitha njësitë e nevojshme polícore për ekzamínimin e vendit të ngjarjes të cilët aktualisht po punojnë për të sqaruar të gjitha rrethanat të cilat kanë të bëjnë me rastin.