Тërmeti me magnitudë 6.8 godet nјë tjetër ѕhtet, banorët në раnik. Shikoni se ku ka ndodhur…

LAJME

Тërmeti me magnitudë 6.8 godet nјë tjetër ѕhtet, banorët në раnik

Тërmeti me magnitudë 6.8 godet nјë tjetër ѕhtet, banorët në раnik

Gjatë natës që lamë pas një tërmet i fuq ishëm go diti Rusinë duke shkaktuar p anik mes banorëve.

Tërmeti ishte me magnitudë 6.8 dhe fatmirësisht nuk shënoi vik tima

Sipas institutit gjeofizik amerikan, USGS, tërmeti e kishte epiqendrën në kufi të Rusisë me Mongolinë.

Lëkundjet ishin mjaft të forta sidomos në kryeqytetin mongol Turt.