“Кuѕh Dо Е Lintе Gruаn Të Flintе Me Ѕhokun”, Ѕhqiрја Bën Rеаgimin “E Рарritur” Раѕ Fotos Së Аnës Në Ѕhtrat Me Аrjonin

LAJME

Diten e djeshme ne Perputhen Ana ka treguar se mes saj dhe Arjonit nuk ka ndodhur asgje, ajo ka shkuar se Arjoni ishte semure dhe e ka zene gjumi ne dhomen e tij.

Pas deklaratave te Anes nuk ka munguar as reagimi i Shqipes, e cila ka bere nje postim ku pyet nese do lejonin qe gruaja te flinte me shoket dhe tregon se sapo jane thyer rregullat e lojes.

Ana kerkoi te largohej nga emisioni gje qe nuk eshte pranuar nga produksioni

Diten e djeshme ne Perputhen Ana ka treguar se mes saj dhe Arjonit nuk ka ndodhur asgje, ajo ka shkuar se Arjoni ishte semure dhe e ka zene gjumi ne dhomen e tij.

Pas deklaratave te Anes nuk ka munguar as reagimi i Shqipes, e cila ka bere nje postim ku pyet nese do lejonin qe gruaja te flinte me shoket dhe tregon se sapo jane thyer rregullat e lojes.

Ana kerkoi te largohej nga emisioni gje qe nuk eshte pranuar nga produksioni